Asparagus season in restaurant Filini!
By the summer season chef Filini Radisson Blu Belorusskaya developed a menu where the main character acts asparagus.
White and green asparagus combined with duck breast and oranges as a snack, chefs offer cream-soup of green asparagus, as a main dish – asparagus accompanied by smoked salmon, boiled ham and poached egg with red caviar.
Sommelier will help you to choose the right wine to fully develop the taste of these light summer dishes.
#Moscow #Radisson #RadissonBlu #hotel #restaurant #Filini #menu #Asparagus #spring #taste #chef #pechnikov
Сезон спаржи в ресторане Filini!
К летнему сезону шеф-повар ресторана Filini Radisson Blu Belorusskaya разработал меню, где главной героиней выступает спаржа.
Так, в закуске белая и зелёная спаржа сочетается с утиной грудкой и апельсинами, на первое повара предлагают суп-крем из зеленой спаржи, а в горячих блюдах спаржу сопровождает копченая сёмга, вареная ветчина и яйцо-пашот с красной икрой.
К этим легким летним блюдам сомелье помогут вам подобрать вино, чтобы полностью раскрыть вкус свежей зелени.
#Москва #Рэдиссон #РэдиссонБлу #отель #гостиница #ресторан #Филини #шеф #Печников #спаржа #весна
Комментариев нет:
Отправить комментарий